Фейсбук Млада жена, родена в Пловдив, публикува трогателна история в социалните

...
Фейсбук
Млада жена, родена в Пловдив, публикува трогателна история в социалните
Коментари Харесай

Лична драма! Млада жена издирва майка си, не я е виждала от 20 години!

Фейсбук Млада жена, родена в Пловдив, разгласява трогателна история в обществените мрежи. 35-годишната Диана Иванова се надява по този начин да открие родната си майка. За финален път инцидентно я срещнала преди 20 години на улица в София:

" Здравейте. Вече няколко дни се поканвам да пиша. Не ми е елементарно, само че ще го направя.

Казвам се Диана Димитрова Иванова и съм на 35 година Родена съм в Пловдив на 15/06/1983. Причината да ви пиша е голямата молба да публикувате историята ми и с доста шанс може и да открия майка си още веднъж. Родителите ми се разведоха, когато бях едвам на 5, голямата разлика във възрастта 25 години и нервните прояви очевидно си споделиха думата. На 6 заживях с татко си, майка ми беше пъклен нервна натура и без да навлизам в подробности, не беше елементарно да се живее с нея и по тази причина направих своя избор.

Съжалявам само, че изгубихме връзка, виновността не беше напълно нейна, а и на баща ми и моя. Случайно я срещнах на улицата в София преди към 20 години.

Омъжих се, заживях в чужбина, баба ми и дядо ми по майчина линия починаха, доста късно разбрах, отидох до Сопот, с цел да намеря майка и брат ми от предходния й брак, Костадин (фамилия не знам, тъй като бях доста дребна тогава). Нито майка ми бе там, нито брат ми. Съседи ме осведомиха, че майка не се е прибирала даже за погребението, а брат ми го гледа татко му...

Имаме разнообразни татковци с него. Преди два дни приказвах с татко си, който е на 92 и сега се сети да показа, че преди към 2 месеца някой звъннал вкъщи да го пита каква е връзката му с майка ми. Дали от възрастта, или съзнателно, споделил, че са разведени от години и да не го тормозят повече. Останах шокирана, тъй като не съм очаквала, че няма да прояви най-малко малко грижа да разбере кой се обажда и какво се е случило.

Много съм обезпокоена, че тя е сама някъде там и има потребност от помощ, а може би няма кой да й подаде ръка. Каквато и да е била в годините, каквото и да я е предиздвикало да не се обърне обратно, аз желая да се погрижа за нея, все пак ми е майка.

Да, знам, че доста хора ще са срещу, а други ще упрекват, само че апелирам всеки от вас, който може да я познава и има информация за това къде е в момента, да я показа с мен. Готова съм да се погрижа за нея и да възнаградя всяка помощ. Моля ви, в случай че някой познава Славка Цветкова Павлова, родом от Сопот, на 63 години сега, да ми помогне да я открия. Майка е родена на 11/03/1955 и е живяла на доста места, последно позвъняването е пристигнало от Стара Загора.

Баба ми се споделяше Донка Павлова, а дядо ми Цвятко Павлов. Ще бъда пъклен признателна на всяка информация. Прикачвам и снимка, на която съм още бебе, просто за образна аналогия. Огромни благодарности авансово за това, че изчетохте молбата ми ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР