Фейсбук Животът на Цветелина Грахич явно се е преобърнал с главата

...
Фейсбук
Животът на Цветелина Грахич явно се е преобърнал с главата
Коментари Харесай

Цветелина Грахич се спаси от голяма опасност, вижте я сега

Фейсбук Животът на Цветелина Грахич очевидно се е преобърнал с главата надолу. Талантливата певица е внесла коренна смяна, а резултатът от всичко това е в действителност очевиден.

Изпълнителката, която бе дълго време част от фамилията на " Шоуто на Слави ", към този момент не е същата. Оказва се, че чаровната русокоска е спечелила една от най-големите борби - тази за живота си. Симпатичната изпълнителка е прескочила голяма покруса и е подготвена да продължи напред по най-прекрасния вероятен метод.

Цветелина през последните години влизаше из медиите основно поради фигурата си. Тя бе станала извънредно и в действителност притеснително слаба, а съвсем всички нейни почитатели се сплотиха към мнението, че страда от анорексия и би трябвало с всички сили да се бори, с цел да се оправи с подлата болест.

Към днешна дата очевидно Грахич е съумяла да преодолее заплахата и към този момент има красиви форми. Певицата наподобява приятно и за това се хвали самата тя.

Босненката разгласява фотография, на която е хвърлила облеклата и е единствено по бански. Около хубавицата е натрупало сняг, а тя вири дупе, вдигайки победоносно ръце. От фотоса проличава, че към този момент няма и помен от гърчавото момиче, в което се беше трансформирала. В момента тя наподобява атлетично и има здрав тип, оповестява " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР