Фейсбук Една от най-обичаните и успешни певици в попфолка несъмнено е

...
Фейсбук
Една от най-обичаните и успешни певици в попфолка несъмнено е
Коментари Харесай

Преслава изненада с признание: Мислех да спра с пеенето

 Фейсбук Една от най-обичаните и сполучливи певици в попфолка безспорно е Преслава. През годините името ѝ се трансформира в печеливша марка, а правилните ѝ фенове са безчет. Но знаете ли, че до наскоро тази гласовита и нахално харизматична дама е мислела, че ще спре да пее?

Това стана ясно от последното изявление, което певицата даде и в което е изцяло откровена за живота си след най-значимото събитие в него - раждането на първото ѝ дете.

Скоро дъщерята на Преслава ще навърши 3 година, само че тя не стопира да потвърждава, че майчинството и кариерата могат да вървят ръка за ръка. Преди да даде живот на Паола обаче, Преси е била уверена, че ще се отдръпна от сцената, щом стане майка. При това е мислела, че ще е вечно и ще размени участията с домакинска работа и грижи за щерка ѝ.

Причината за тези неини мисли била, че като всеки упорит и придирчив към себе си човек, тя се отдава прекомерно доста на всичко ново, с което се захване. Предполагала е, че по този начин ще бъде и с майчинството, само че е останала сюрпризирана, че може да се посвети еднообразно на музиката и на грижите за Паола.

" Паола е една доста огромна късметлийка, тъй като тя е доста привързана към мен и с помощта на пандемията тя имаше шанса да бъда нон стоп до нея. Тя е луксозно дете, доста е занимателна, към този момент много приказва, разсъждава, задава ти въпроси. На мен самата ми е забавно. Може би това беше вярната възраст, в която родих, да с цел да мога да й се отдам напълно ", сподели Преслава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР