Фейсбук До 5 март на лицата, които през последните 14 дни

...
Фейсбук
До 5 март на лицата, които през последните 14 дни
Коментари Харесай

Въведоха нови ограничения в Италия

 Фейсбук До 5 март на лицата, които през последните 14 дни са обитавали или прекосявали през Австрия за интервал, преизпълнен 12 часа, е разрешено да влизат или минават през Италия, това оповестиха от Единния информативен портал.

Условията за минава са: показване на негативен тест (молекулярен или антигенен посредством проучване на носоглътката), изработен до 48 часа преди влизането в страната; обвързване за тестване при идването в страната или до 48 часа от него; карантина от 14 дни, без значение от резултата на теста; тестване след края на карантинния интервал.

За избрани категории лица (напр. екипаж и пътуващ персонал) се планува изключение от горните правила, при изискване че нямат признаци на COVID-19, като вместо това за тях важи само задължението за показване на негативен тест, изработен до 7 дни преди влизане в страната. 

Удължава се интервалът на затваряне на ски оборудванията до 5 март. Освен това се удължава срокът на деяние на важащата възбрана за придвижване сред районите до 25 февруари.

За лицата, които са обитавали или прекосявали през Бразилия през последните 14 дни, важи възбрана за влизане и прекосяване през Италия. Сред изключенията от тази възбрана са лицата, които нямат признаци на Covid-19 и имат непрекъснат адрес в Италия, както и тези, които са оторизирани от Министерството на здравеопазването поради неотложни аргументи.

На тях се позволява влизането в Италия при съблюдаване на следните условия: показване на негативен тест (молекулярен или антигенен посредством проучване на носоглътката), изработен до 72 часа преди влизането в страната; обвързване за тестване при идването в страната или до 48 часа от него (ако полетът е от Бразилия, пробата се прави при идването на летището); карантина от 14 дни без значение от резултата на теста; тестване след края на карантинния интервал.

За екипажите и пътуващия личен състав, при изискване че нямат признаци на COVID-19, се планува само обвързване за тестване при идването в страната или до 48 часа от негo.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР