Фейсбук Бира за смет ще раздават организаторите на полезна инициатива, целяща

...
Фейсбук
Бира за смет ще раздават организаторите на полезна инициатива, целяща
Коментари Харесай

Ентусиасти чистят неохраняем плаж край Варна срещу студена бира

 Фейсбук Бира за боклук ще раздават уредниците на потребна самодейност, целяща да почисти плажната ивица на север от Шкорпиловци, научи Varna24.bg .

Ето какво оповестяват основателите на проявата: 

Инициативата на Ротаракт Варна `БИРА ЗА СМЕТ` се трансформира в традиция!

За втора година организираме събитието, с цел да ангажираме плажуващите и техните деца с разчистване и разделно събиране на боклуци от неохраняеми плажове. Миналата година събрахме над 2 тона боклуци, от които 1080кг бяха рециклирани. Изчистихме към 4 километра плажна линия! Нека го създадем отново!

На 8-ми Юни /събота/ от 10:00 часа се събираме на плажната линия на север от к.к Шкорпиловци. За всеки събран чувал с отпадък се поставя премия - студена бира или безалкохолно (за всички деца и непълнолетни).

Искаме да покажем на хората какъв брой доста отпадък изхвърляме в морето, да наблегнем на разделното събиране и транспортиране на отпадъците, да създадем в децата и жителите възприятието на отговорност към природата и плажа, а също по този начин и табиет да почистват след себе си и след другите, когато имат опция.

Ротаракт Варна ще се погрижи за найлонови чували, ръкавици и студени питиета.

На място ще се раздава студена бира и страхотни пържени картофки.

Сборният пункт е тук: https://goo.gl/maps/2xctTKif69P2

Заповядайте да създадем нещо положително за природата и морето, да се позабавляваме на плажа и да оставим това прелестно място по-чисто и още по-красиво!

Очакваме Ви! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР