Фейсбук 36-годишната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и 41-годишният

...
Фейсбук
36-годишната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и 41-годишният
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов и Симона Пейчева разкриха кога е пламнала любовта им

 Фейсбук 36-годишната международна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и 41-годишният артист Ненчо Балабанов са новата световна двойка. Връзката им е напълно прясна, единствено на 2 месеца. Двамата признаха за възприятията си по време на гостуването си в предаването " Събота вечер с Българска национална телевизия " на 15 май.

Ден преди този момент грацията отпразнува рождения си ден. Двамата разкриха, че се познават от 7-8 години. Водещият Димитър Павлов полюбопитства по кое време Симона и Ненчо са разбрали, че има химия сред тях. В отоговор на това Ненчо сподели " след физиката ". Двамата седяха компактно един до различен с хванати ръце, които понякога Ненчо целуваше. По време на диалога с водещия комикът даже падна на колене пред Симона.

Два месеца преди този момент Ненчо се появи в студиото на " Неделни нюанси " по БНТ2, на което Симона е водеща. За феновете не остана загадка, че двамата изпитват взаимна благосклонност.  " Аз доста те одобрявам ", призна комикът и разкри, че постоянно гледа неделното предаване на Симона.

След предаването Ненчо й предложил да отидат дружно на тенис. Комикът всеки ден ходел на кортовете, само че някогашната прелест не била пипвала тенис ракета и артистът предложил да й даде първите уроци. От дума на дума около сервисите двамата разкрили, че имат доста общи ползи. Бившият стопанин на ефира бил прелестно сюрпризиран, когато схванал, че от една година Симона е студентка в компетентност " Публична тирада " в НАТФИЗ.

" Едно предаване ми е малко с теб. Другият път ще те поканя дружно със сина ти ", съобщи на финала водещата.

Връзката им не останала загадка за сътрудниците на Симона от Българска национална телевизия, а Митко Павлов бил първият, който им предложил да му гостуват. И Симона, и Ненчо имат по един наследник. Бившата прелест обаче по този начин и не облякла бяла рокля.

След олимпиадата в Пекин през декември 2008 година гимнастичката постави завършек на спортната си кариера, а няколко месеца по-късно роди сина си Алексей. 12-годишният правоприемник на Пейчева е от притежателя на известна автокъща Горан Петров, с който по този начин и не сключили брак.

След раждането на сина им през юни 2009 година Симона се впуснала да завладява ново занятие – това на телевизионна водеща. Горан обаче не одобрявал изявите й и фамилният мир последователно почнал да се изпарява. Двамата се разделили цивилизовано, без кавги и драми. Бизнесменът се изнесъл от фамилния апартамен в столичния квартал " Славия " и го оставил на Симона и Алексей.

Единственият наследник на Ненчо – 16-годишният Богомил е плод на любовта му към 11 години по-възрастната от него учителка по музика Ралица. Тя е единствената жена към този момент, която комикът е отвеждал до олтара и й се врича във безконечна честност и обич. Ненчо отглежда като свое дете дъщерята на Ралица от предходна нейна връзка. Когато комикът и музикалната учителка се разделят, Ненчо оставя фамилното жилище на някогашната си жена и двете деца и се изнася на квартира. Актьорът към момента изплащал ипотеката по жилището, а около многочислените си актьорски задължения Балабанов съумял да си купи още едно жилище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР