Фейсбук > Задръстването след инцидентаОт пресцентъра на полицията ни информираха, че

...
Фейсбук
> Задръстването след инцидентаОт пресцентъра на полицията ни информираха, че
Коментари Харесай

Майка с бебе преживя ужас по Аспарухов мост! Тя: Да мислиш, че детето ти умира...

Фейсбук > Задръстването след случая
От пресцентъра на полицията ни осведомиха, че се касае за случай минути след 11 часа през днешния ден, когато по Аспарухов мост незнаен досега лидер пътувайки в посока Бургас, преминавайки от лява в дясна лента лишава преимуществото на лек автомобил " Роувър ".

В колата са пътували жена на 30 години й дребното и бебе. След удара водачът изчезва, автомобилът е със обилни вреди, а дамата е с фрактура на лява ръка. Бебето е с леки контузни пострадвания, настанено в болница за наблюдаване поради нежната си възраст, допълниха от полицията.

Ето какво показа дамата, претърпяла ужаса на злополуката с апела, в случай че има очевидци да и спомагат, с цел да открият наглият водач:

" Много апелирам!!! Ако някой е минавал в 11 часа по Аспарухов мост и е видял нещо да спомага!!! Сякоха ни пътя и ни удариха мощно. Колата ни става единствено за скрап, аз съм със счупена ръка но най-лошото е, че бебето ми беше в колата. Слава Богу нищо му няма, но гледката и уплахата беше ужасна....да мислиш, че детето ти умира. И по този начин...извършителят не спря, а продължи с мръсна газ.

МОЛЯ АКО НЯКОЙ Е БИЛ Пожарна охрана ТОВА ВРЕМЕ ТАМ И Е ВИДЯЛ НЕЩО ДА МИ СЪДЕЙСТВА!! "

Ако някой може да даде повече информация за случилото се може да се обади на тел. 112 или да написа на профила на потърпевшата жена в обществената мрежа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР