Фейсбук Това е лицето Славчо, циркулира в района на центъра и

...
Фейсбук
Това е лицето Славчо, циркулира в района на центъра и
Коментари Харесай

Този мургав индивид се изгаври брутално със слепец в Пловдив!

Фейсбук " Това е лицето Славчо, циркулира в региона на центъра и Стария град в Пловдив. Днес, до момента в който се занимавах с поправки по къщата ни, при мен пристигна смутена и търсеща помощ една от моите детски учителки (г-жа Теодора Цанкова) и ме осведоми, че лице от ромски генезис бие слепия възрастен човек, който свири на дудук в близкия подлез.

Веднага отидох на място и заварих въпросния Славчо, очевидно нападателен. Възрастният слепец бе много изплашен, само че в устойчиво положение. Наглецът му откраднал бастуна и кавала, тъй като не му се слушало. Опита се да избяга, само че несполучливо. Установи се, че точно той е биячът и бе арестуван. Благодарности на патрула на 4-то РУП за бързата и професионална интервенция ". Това написа през вчерашния ден в обществената мрежа Facebook Крикор Сренц.

" Днес, малко след 17:30 часа, същият този миризливец пиеше кафе пред магазинчетата за цигари на ул. " Железарска ". Бързичко са го освободили служителите на реда... ", гласи един от мненията под обявата...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР