Фейсбук ...

Фейсбук</TD
Бившият футболист Ваня Джаферович разказа за премеждията, през които семейството
Коментари Харесай

Ваня Джаферович изригна: Aд, безумие и тотална анархия! Що за малоумщина?

Фейсбук
" Aд, безумство и тотална безредица! Що за малоумщина? Наистина не мога да повярвам колко несъответстващ министър на опазването на здравето, както и хората към него, имаме сега ", написа спечелилият от " Сървайвър " във " Facebook ", изразявайки недоволството си от ограниченията, въведени от Стойчо Кацаров.  

Целият роман на Джаферович за претърпяното: 

" Прибираме се с Жени и децата от Хърватска през днешния ден. Бяхме една седмица там, с цел да забележим майка ми, тя да се нарадва на  Леа и Бо, както и да свършим някои неща. Обаждаме се преди заминаването ни на какви ли не министерства, с цел да сме сигурни какви документи ни трябват. И двамата сме имунизирани, дори сме го и преболедували.

Казват ни, че ни би трябвало документ и нищо друго. В Хърватска всичко беше наред, сканираха ни документите, само че на връщане пъкъл, безумство и тотална безредица.

Само да вметна, че в Хърватска 70 % от популацията е с ваксина, имат много нови случаи дневно, само че повече от 100 % по-малко умряли дневно от България. 

Пристигаме ние, а на летището опънати едни маси и ревизират нещо. Маски не се носят, записва се нещо сякаш, абе ситуацията е каменната епоха. Идва ред на нас и аз давам сертификати (поглеждат се, само че не се сканират) и чакам, че всичко е наред. 

Но те ми желаят и PCR тест. Аз споделям, че имаме документ и че в Хърватска сме минали с него. Не можело, споделят ми. Трябвало и документ и PCR. 

“Каква е логиката? " - запитвам аз. 

“Така е наредил министъра! Идвате от алената зона " - дават отговор ми.

Няма значение,  че ние сме мрачно, мръсно кафява зона към този момент, и че умират по 300 индивида дневно, 20 % са имунизирани (от които половината с подправен сертификат), а аз пристигам от страна на Европейския съюз, където всички са имунизирани, а и ние с Жени в това число.

“Разбирате ли, какъв брой е безумно това нещо? Никъде в Европа не желаят PCR, в случай че си имунизиран, вероятно се постанова някъде да се направи антиген тест, а ние тук сме решили да се вършим на доста прецизни и виновни или просто да пълним касата на бюджета ", констатирам аз.

“Така е написано в наредбата, разпишете се тук, би трябвало да си извършите PCR тест в период от 24 часа. Ако резултатите не са подготвени дотогава сте в карантина, до момента в който не ги получите ", отвръщат ми.

Що за малоумщина е това? Бях решил да не пиша нищо по отношение на ограниченията и имунизациите, само че в действителност не мога да допускам, какъв брой несъответстващ министър на опазването на здравето, както и хората към него, имаме сега. То дори е тъпо, неуместно и тъжно.

Хора, които не знаят какво вършат и къде се намират, а са поставени на такава позиция, която изисква съществени познания и знания. Сещам се за тези PR акции с подаряването на часовниците, тъпите им колажи и си мисля само… Господ да ни е на помощ.

Дано резултатите на PCR теста да излязат до на следващия ден. Ако не са подготвени, ще съм в карантина... дотогава ще си джиткам и ще върша каквото си желая. Такъв бил закона… ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР