Фейсбук -страницата “Купи подарък от майка на дете с увреждане

...
Фейсбук -страницата “Купи подарък от майка на дете с увреждане
Коментари Харесай

“Купи подарък от майка на дете с увреждане”- една година светъл лъч за много семейства

Фейсбук -страницата “ Купи подарък от майка на дете с увреждане ” стана на една година.

" За нас фейсбук е един прозорец, тъй като ние като родители на деца с увреждания , няма по какъв начин да поддържаме връзка като останалите хора. Защото ние сме по 20 години от време на време в къщи. И по този начин с тази обособена група, ние помогнахме на доста родители да оферират каквото създават вкъщи. Освен това групата спомогна и за обществените връзки на родителите ", сподели в " Преди всички " създателят на групата Ина Маринова.
.



" Измина цяла година, откогато непринудено се роди концепцията за тази група и без да подозираме първоначално, тя се трансформира в ярък лъч за доста фамилии с дечица с увреждания или хора с увреждания. Всички Вие, които сте тук през днешния ден, направихте това допустимо, направихте стотици животи малко по-добри. Благодарим ви " - това е написала през днешния ден Маринова до приятелите и почитателите на страницата.
" Участват над 144 хиляди консуматори, а създателите ни са към 600 души . Така че, продължаваме да вършим хубост, с цел да събираме пари за дела , за които страната не е намирила време, пари и благоприятни условия ", уточни още Маринова.
Още по тематиката в звуковия файл.
 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР