Фейсбук профилът на изпълнителния директор на Агенция по вписванията Зорница

...
Фейсбук профилът на изпълнителния директор на Агенция по вписванията Зорница
Коментари Харесай

Фейсбукът на шефката на Агенцията по вписванията - истински шедьовър

Facebook профилът на изпълнителния шеф на Агенция по вписванията Зорница Даскалова прелива от фалшив вести и откровени простотии.

Днес в обществената мрежа всеобщо се шерваха нейни изявления, които са меко казано смешни и несъответствуващи даже и за човек без упоритости за върховен държавен пост.

Ето и подборка на по-забележителните проникновения на Даскалова, която през вчерашния ден изясни срутва на Търговския указател, за който дава отговор с думите " случват се такива неща ". 



" Лично аз, в случай че имам чиновник, който шерва сходни простотии не бих му поверил нищо по-сериозно от хигиената на околоофисното пространство. Явно обаче средата в държавната администрация е толкоз конкурентна, че тая госпожа е началник на Агенцията по вписвания. Профилът и е същински шедьовър и безусловно доказателство на българската фантазия, всеки може да стане политик и върховен държавен чиновник, стига да е човек на верния човек ", написа фейсбук потребителят споделил горната обява на дамата.

Ето и друга паметна обява на русата дама от Агенцията по вписванията:



Госпожа Даскалова мощно се е развълнувала и от тематиката за избиването на козичките и овцете на станалата национално известна баба Дора от странджанското село Шарково. Дори си е поставила нейна рисунка върху профилната си фотография и е споделила серия от изявления по тематиката.

Ето някои от тях:







Освен че се съмнява в изказванията на властта, в която и тя взе участие, по тематиката с чумата, шефката на АВ е шервала и подписка за оставката на шефа на Българската организация за сигурност на храните доктор Дамян Илиев.

Други изявления на Даскалова касаят екзистенциалните тематики на съвремието ни.

Ето образец:



Висшата държавна чиновничка не се свени и да споделя информация от " надеждни " източници като уеб страниците BGNOW и NOVOTOPOZNANIE.





След като фейсбук профилът на Даскалова стана обект за подбив на стотици хора в обществената мрежа, русокосата дама го заключи.

Предвидливи зевзеци обаче съумяха да спасят " забележими резултати " посредством скриншотове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР