Фейсбук потребители в групата DevBG засипаха публикацията с критики за

...
Фейсбук потребители в групата DevBG засипаха публикацията с критики за
Коментари Харесай

Предозиране: Мениджърка в Nexo и дарителка на ДБ спами във Фейсбук групи

Фейсбук консуматори в групата DevBG засипаха обявата с рецензии за прекомерно нападателна реклама на компанията и предизвестия, че ще настроят всички против себе си
Елеонор Топалова, една от дарилите 20К на Демократична България и бранд управител в Nexo, стана обект на насмешки в известна онлайн страница.

Facebook групата, която тя взема решение да спами със „ 7 въпроса за Иван Гешев “ –  DevBG e отворена общественост за български девелопъри, работещи с разнородни езици за програмиране. Там обаче небрежно обясниха на Топалова, че Иван Гешев не членува при тях, тъй че могат да задават въпросите си другаде и да се оправят в съда.

В описанието на групата е очебийно, че няма никаква връзка с съответна компания, а участниците са близо 50 хиляди

Активен под поста е и различен консуматор на заплата в компанията – Николай Георгиев, който другояче „ едва се интересувал от политика “. Според версията му даренията за Демократична България са „ главната причина за бумащината изсипана върху Нексо от българските политици “.

„ Защото сме им неуместни, тъй като някой поддържа друга политическа партия. А знаеш ли че в действителност е законно да даряваш пари на политически партии? Представяш ли си? Само дето на някои хора им е неловко това и се пробват да те очернят за него. Обаче няма да се получи “, заканва се той.

„ Знам доста добре, нямам нищо срещу въпросната политическата партия. Но не обичам двойни стандарти. 199 999 лв. дарени на равни вноски от яйчарки (айде служителките в маркетинг отдела). Не е подозрително въобще, не. Падам от Марс “, дава отговор различен консуматор.

„ Компанията заплаща естествени заплати за европейския съюз за разлика от всички други браншове в България, всеки да си ги прави каквото си желае “, хвали се Георгиев във връзка спонтанното решение на 10 чиновници в един ден да внесат по 20 хиляди лева за Демократична България. Други участници в групата обаче му изясняват, че не е възпитано да показва каква огромна заплата взима.

Следват нови изказвания от служителя по какъв начин от Nexo ще си търсят правата в съда поради „ безмозъчния рейд “ в офисите им.

„ Ми търсете си ги, кво ме занимавате. That was the whole point “, дава отговор различен член на групата.

Ето част от останалите мнения:

„ Каква е тази медийна агитация от страна на Нексо? То не са реклами в youtube, то не са групи, стартирате да писвате. Имам възприятието, че желаете и в леглото да ми влезете! Рискувате да ви намразят всички. “

„ Отчаяни мошеници! “

„ Може ли Нексо да отговорят за какво подаряват 200 000 лева на „ Да, България “ и правилно ли е, че в подмяна получават лобиране в Европейския парламент от дамата на Хр.Иванов?

„ И те като Гешев, политически дивиденти с обществени разпри. Нали щяха да съдят за милиарди. Да почват. “

„ Само дето българското общество е много изключително и ПР акциите нормално имат противоположен резултат. С целия тоя напор от тяхна страна, ставам все по-мнителен към активността им и невинността им. “

„ Доста научен жанр се употребява в този въпросник. Еталон за публично послание. Истински епистоларен двубой. Загатва за високия етичен и честен стандарт в ръководството на компанията (или най-малкото в маркетинг отдела). Sorry, но мяза на негодуванията на някой от пубер, дето са му резнали джобните. “

„ Що не задаваха въпроси на Летиша Джеймс, която ги изхвърли от Съединени американски щати? Вие знаете дали има доказателства или не? Участвате в следствието?

„ Иска им се на Нексо да се внуши на хората, че е поради някакви дарения, само че уви не е. За измами е за милиони е. Нексо са измамници и е хубаво, че доста хора почват да го схващат. “

„ Вие като чиновници на Нексо сте тези, които спамят групата. Имам много по-приятни занимания в свободното време от това да върша рисърч за компания и бизнес, които грам не ме интересуват, най-малко на този стадий от живота. Но от опит знам, че който доста лае, нормално има някаква виновност. Има съд, откакто му пристигна времето, в случай че една от двете страни не е съгласна с решението му, има интернационален съд “

Изключително нападателната онлайн акция на Нексо в последните три дни наподобява вместо да лъска имиджа на компанията, вбесява потребителите на интернет в България.

В Youtube видеото им е пуснато повече от милион пъти за 2 дни и всички са принудени да го гледат неведнъж, което приказва за това, че няма заложено frequency и целият инвентар се изкупува на извънредно висок bid.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР