Фейсбук Да не дезертират, да не се оправдават, че не им

...
Фейсбук
Да не дезертират, да не се оправдават, че не им
Коментари Харесай

Премиерът с неочаквано кардинално предложение към всички политици!

 Фейсбук " Да не дезертират, да не се оправдават, че не им доближават гласове. Нещо повече - в случай че толкоз им е нужно за нещо, подготвен съм да имам 10 дежурни депутати, които да ги поддържат.

За мен е значимо да има устойчиво ръководство в страната! Аз си обичам страната и желая бизнесът да се усеща спокоен, а той може да е подобен единствено когато има парламент и държавно управление, които работят.

Партията се показа прелестно след толкоз години ръководство, а партиите, които бяха в съпротива, се сринаха. Ето ви решение - събираме се, гласуваме привикване на Велико национално заседание. Нека президентът да внесе неговия план за конституция, това заседание да го реши, привикваме Велико народно събрание, решаваме всички проблеми и почваме на чисто. Това са разновидности, които политиците би трябвало да прегледат.

Много е хубаво да протестираш, само че някой би трябвало да работи! Сега е техният ред! Това сме го гледали при Орешарски, само че в този момент ще бъде по-лош вид. Нека съм неприятен оракул, дано е противоположното. Може пък да се стегнат и да създадат нещо положително! ".

Това сподели министър председателят по време на днешното съвещание на Министерския съвет.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР