Фестивал на изкуствата The Вridge събра във Видин повече от

...
Фестивал на изкуствата The Вridge събра във Видин повече от
Коментари Харесай

Фестивал на изкуствата събра над 300 младежи във Видин

Фестивал на изкуствата " The Вridge " събра във Видин повече от 300 младежи от цялата страна. За тях бяха проведени 20 работилници по кино, музикални принадлежности, спектакъл, танци, предприемачество, архитектура. В продължение на седмица те се образоваха под управлението на доброволци, които предаваха на други младежи опита си.

Видин

Фестивалът е мост сред младежите, които вземат участие и сред поколенията, споделят уредниците.
Михаил Стефанов, уредник: Може би главната му цел е да бъде мост сред младежите и тяхното бъдеще.Вин, участничка: " The Bridge " е една вълшебна седмица... Виждаш се с хора, които обогатяват твоята позиция по невероятни способи и е ужасно занимателно.Кали, участничка: Независимо какво искаш да твориш, тъй като има доста работилници, постоянно можеш да си намериш мястото.
За да опазят природата, младежите са изработили система за преработване на пластмасата, а събирането на всички боклуци е разделно.
Христо, участник във фестивала: Всички шишета, които се употребяват в лагера, ги носим там и и се преработват и по-късно от тях можем да създадем неща...от рециклирана пластмаса.
Заниманията на фестивала се управляват от студенти или младежи, които към този момент са се наложили в специалността си, измежду които и актрисата Луиза Григорова.
Луиза Григорова, началник на работилница актьорство в киното: За мен това да мога да предам от опита си, да мога да вдъхновя още хора за това, с което аз се занимавам е огромно благосъстояние. Обогатява ме не по-малко в сравнение с аз обогатявам децата.Божана, участничка в работилницата по актьорство в киното: Това е едно от нещата, които очаквам през цялата година. Изпълнено е с доста страсти, с доста специфични моменти и също по този начин доста неща, които узнавам.
Още от в този момент доста от младежите споделят, че ще вземат участие във фестивала и идващото лято.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР