Ferrari потвърди новината, която витае в интернет пространството от няколко

...
Ferrari потвърди новината, която витае в интернет пространството от няколко
Коментари Харесай

Ferrari показа първия „джип“ в своята история

Ferrari удостовери новината, която витае в интернет пространството от няколко месеца и сподели фотография на първия кросоувър в своята история. Едва ли за някого е загадка, че през последните години италианците създават модела Purosangue, който би трябвало да дебютира по-късно тази година и да се причисли към модели като Lamborghini Urus, Aston Martin DBX и Maserati Levante.

Кадърът, който от Ferrari споделят демонстрира само предната част на Purosangue и удостоверява фрагменти, които бяха публикувани преди към месец и демонстрираха кросоувъра в цялостния му искра. Шпионските фрагменти бързо бяха свалени от интернет, което не е изненадващо, поглеждайки в предишното и метода по който италианците крият новите си модели.

Очаква се Purosangue да бъде издигнат на нова платформа на марката, а задвижването да се обезпечава от хибриден тракт с неразбираема все още мощ. Според слуховете, кросоувърът ще се предлага и с бензинов V12, само че към момента тази информация не е доказана от Ferrari. Повече ще разберем в идващите месеци, когато от марката дават обещание да показват публично модела с подробните му механически характерности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР