Фернандо Кавалканте - Нандо е новото попълнение на Дунав Русе.

...
Фернандо Кавалканте - Нандо е новото попълнение на Дунав Русе.
Коментари Харесай

Новият в Дунав се възхищава на Меси, но се прекланя пред Феномена

Фернандо Кавалканте - Нандо е новото попълнение на Дунав Русе. Футболистът идва от Бразилия, където тази игра е вяра. Според Нандо най-хубавият сега е Лионел Меси, само че в исторически проект е неговият съотечественик Роналдо – Феномена.

"Чувствам се добре в Дунав, пробвам да се приспособявам по-бързо. Това е вторият тим, в който играя във вашата страна. Харесва ми тук. Доволен съм, че спечелихме против Витоша. Отборът ни е добър. Убеден съм, че в бъдеще ще демонстрираме все по-добри игри ", показа полузащитникът.

"Попаднах в Дунав с помощта на Людмил Киров. Играх два пъти против неговия тим, до момента в който бях в Оборище. Перз януари се свърза с мен, само че тогава бях в Кипър. По-важното е, че в този момент съм тук. "

"В Бразилия най-нормалното нещо е всяко дете да играе с топката. Радвам се, че станах професионален футболист. Майка ми и татко ми постоянно ме подкрепяха. В Бразилия всяко дете желае да играе професионално, не вяко съумява, само че аз съумях. Има разлика, тъй като в Бразилия се практикува малко по-техничен футбол, а тук има повече единоборства. "

Любимият му състезател е Лионел Меси, тъй като прави всичко по този начин, че да наподобява доста елементарно: "Гений, най-хубавият. Но най-хубавият за всички времена е Роналдо - Феномена. Не мога да допускам, че имах опцията да се докосна до него. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР