Фермата е моето шоу, не бих влязъл и за милиони

...
Фермата е моето шоу, не бих влязъл и за милиони
Коментари Харесай

Владо Николов: След „Фермата” разбрах, че мога всичко

„ Фермата ” е моето шоу, не бих влезнал и за милиони във „ ВИП Брадър ”. Това показа някогашния капитан на националния тим по волейбол Владо Николов , видя HotArena .

Националът, който победи противника си Яни Андреев призна, че за него шоуто е било извънредно предизвикателство, само че също по този начин предпочел да отстъпи мястото си на своя противник – Яни Андреев.

„ Той е стойностният човек, който би трябвало да завоюва формата. Аз съм състезател и го победих, само че той би трябвало да продължи, а аз напущам ”, изясни Николов.

По-късно той призна, че колкото и да е бил благополучен в предаването, околните му липсвали извънредно доста. Съотборниците му също, написа " България през днешния ден ".

„ Отказах се от „ Фермата ” не тъй като не беше моята игра. Там бях благополучен от първия ден, само че премислих всичко на рождения си ден, когато пристигна Мая с децата. Тогава разбрах, какъв брой доста ми липсват – и те, и съотборниците ми. Взех решението, че в случай че ще печеля, ще се откажа, това беше спонтанна моя реакция ”, сподели още Владо.

Той пожела триумф на Яни и има вяра, че това е индивидът, който заслужава да завоюва формата.

Що се отнася до мнението му за Матей Казийски, Николов направи уточнението, че е изразил персоналните си усеща към обстановката, а не осъжда сътрудника си.

„ Не съм споделил, че съотборникът ми Матей Казийски е изменник. А че аз съм се почувствал предаден, откакто той се отхвърли от олимпиадата в Лондон. Има разлика в думите ми и това, което може да се е интерпретирало от хората на открито ”, показа още той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР