Ферари представи своя болид модел SF-23 за предстоящия сезон във

...
Ферари представи своя болид модел SF-23 за предстоящия сезон във
Коментари Харесай

Ферари представи болида си за новия сезон във Формула 1

Ферари показа своя болид модел SF-23 за идния сезон във Формула 1 в офисите в Маранело, с който ще се бори с Ред Бул при конструкторите и с Макс Верстапен при водачите.

Емблематичният производител от Италия финишира втори и в двете крайни класирания предходната година. Пилот на „ черните кончета “ не е печелил международната купа от Кими Райконен през 2007-а, а последният успех при конструкторите пристигна през идната година.

„ Целта е ясна – да победим “, сподели Шарл Льоклер, който подкара болида пред към 500 от най-верните последователи на Ферари. „ Чувството за победа е това, което стимулира както мен, по този начин и тима. Наистина чакам с неспокойствие да се кача назад в колата и да се опитам да печеля международната купа. Ако в даден миг от сезона наш водач е в борбата за титлата…то тогава съм сигурен, че отборът ще направи всичко допустимо да го сложи в най-хубавите вероятни условия, с цел да успее да реализира задачата си “, сподели още монегаскът.

Предстоящият сезон ще бъде дебютен за новия началник на Ферари Фредерик Васьор, който застана отпред през декември след оставката на Матия Биното месец преди този момент. Васьор закупи известност за развиването на нов гении, помагайки за спечелването на Ф2 сериите през 2005 и 2006 години надлежно с бъдещите международни първенци Нико Розберг и Люис Хамилтън. Той има съществени взаимоотношения от юношеските категории с Льоклер.

„ Усеща се отговорността за отбора, страхотна чест е, само че в края на деня значимото е да бъдеш сполучлив. Искаме да покажем най-хубавото от себе си и не желая да бъда благополучен единствено тъй като съм във Ферари, най-важното е да спечелим “, показа французинът.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР