Фенските фракции на Левски се организират от късния следобед днес

...
Фенските фракции на Левски се организират от късния следобед днес
Коментари Харесай

"Сини" фенове се организират за протест пред парламента утре

Фенските фракции на " Левски " се провеждат от късния следобяд през днешния ден в обществените мрежи за митинг на следващия ден от 12 ч. пред Народното събрание.

Повод са последните събития - обвиняванията против фактическия собственик на клуба Васил Божков и днешното изявление на изпълнителния шеф Павел Колев, че клубът е в тежко състояние и, че няма сигурност, че даже ще приключи сезона. Масло в огъня на недоволството на " сините " последователи наля и опасността от БФС да отнеме три точки от актива на тима в шампионата, в случай че не бъдат платени 30 000 евро на мениджъри по заведени каузи за компенсации. При неплащане до 5 февруари пък следва изваждане на тима от Първа лига. Освен това БФС санкции " Левски " с 2000 лева за пропуснатия първичен период за заплащането.

С това неприятните вести за тима не свършиха. Дружество " Нове АД Холдинг ", благосъстоятелност на Васил Божков, излезе с изказване против дейностите на прокуратурата против Божков, само че дружно с това твърди, че става въпрос за " преодоляването на сполучлив частен бизнес и футболен клуб ( " Левски " ) ".

За похлупак в края на деня стана ясно, че през вчерашния ден строителната компания " Главболгарстрой " е завела дело против " Левски " в Софийски градски съд. Фирмата си търси към 3 млн. лева от клуба, като евентуално ще желае и оповестяване в неплатежоспособност.

Това са аргументите за подготвяния фенски митинг. В обществените мрежи левскарите от ден на ден се сплотяват към концепцията, като циркулират калкулации, че пред Народното събрание в 12 ч. ще има най-малко 5000 души. Причина за незабавното привикване на митинга е, изтъквана от множеството почитатели, е че в почивните дни Народното събрание не работи и няма кой да ги чуе.

Сред мненията под апелите обаче има и такива, че " съгласно сигурни сведения " тарторите на агитките са били привикани тези дни в съответните полициейски ръководства да се подпишат под предупредителни протоколи, че няма да вземат участие в всеобщи събития отвън стадионите, което може да докара до огромен отлив на искащи да стачкуват.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР