Фенските фракции на Левски и ЦСКА от секторите А и

...
Фенските фракции на Левски и ЦСКА от секторите А и
Коментари Харесай

Обстрел с ракети на Националния стадион Васил Левски, има ранено дете

Ф енските фракции на " Левски " и ЦСКА от секторите А и Г се обстрелваха със сигнални ракети на Националния стадион " Васил Левски " в следващото издание на Вечното дерби. Наложи се и полиция влезе за малко в бранш А, откакто почитатели на " сините " се пробваха да пробият и да навлязат на пистата на стадиона. 

Дете и мъж от Сектор А пострадаха и бяха отведени от стадиона с кола за спешна помощ. По-късно пък почитатели от Сектор Б се насочиха към Сектор А, след което двете агитки се сблъскаха преди полицията да се намеси. Дикторът на стадиона насочи няколко апела към почитателите да се успокоят. През второто полувреме почитатели на " Левски " спретнаха същинско меле с органите на реда, които бяха наоколо до един от секторите.


След напрежението обстановката утихна, само че органите на реда изведоха най-активните участници в създалите се вълнения. На пистата се видяха и хвърлени камъни от трибуните. Привърженици на " сините " реагираха остро, откакто ракети полетяха към бранша им, както и към ложата на Националния стадион, а стюарди се сбиха със ентусиасти, предаде .

Часове преди дербито от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че са намерили огромни количества пиротехнически средства, укрити на разнообразни места на стадиона. Сред тях са ракети с огромен обсег и самоделни взривни устройства с отдалечени.  Стана ясно и, че пет от камерите на стадионa не работят. Все още не е открито кой и по какъв начин е съумял да внесе пиротехниката.

ЦСКА се наложи над " Левски " с 2:0 в 162-то издание на Вечното дерби.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР