Феновете полудяха като те реагираха на паникьосаната изненада на Айо

...
Феновете полудяха като те реагираха на паникьосаната изненада на Айо
Коментари Харесай

Феновете реагират на паникьосания поглед на Айо Едибири, докато Софи Уайлд изглежда на косъм от сълзи, докато двамата се срещат с принц Уилям на BAFTA: „От какво се страхуват момичетата?“

Феновете полудяха като те реагираха на паникьосаната изненада на Айо Едибири, до момента в който Софи Уайлд изглеждаше  покрай сълзи, когато двойката се срещна с принц Уилям на BAFTA в неделя вечерта (на фотографията принц Уилям, Фийби Дайневър, Айо Едебири, Софи Уайлд и Миа Маккена-Брус LR)

Застанали до Фийби Дайвенър и Миа Маккена-Брус, двете актриси изглеждаха обхванати от страсти, до момента в който се ръкуваха с кралските особи 

Феновете на Twitter полудяха за фотографията, защото един акаунт показа фотографията с надписа: „ Просто ви апелирам всички да погледнете тази фотография на срещата на Айо Едебири с принц Уилям на #BAFTAs “.

Докато почитателите размишляваха какво би могло да провокира сходни реакции, един попита: „ От какво се опасяват девойките? “ до момента в който различен попита: " за какво реакциите им са такива? "

Друг се пошегува: „ Реакциите им ме изпращат “, а различен се подразн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР