Феновете на Ювентус“ поискаха от новия си любимец Кристиано Роналдо

...
Феновете на Ювентус“ поискаха от новия си любимец Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Тифозите на „Ювентус“: Кристиано, донеси ни Шампионска лига!

Феновете на „ Ювентус “ желаеха от новия си любим Кристиано Роналдо мечтаният трофей от Шампионската лига. „ Старата госпожа “ победи за последно в шампионата през сезон 1995/96. След това игра пет финала, които всички загуби. През това време португалската звезда завоюва Шампионската лига пет пъти с два разнообразни тима – с „ Манчестър Юнайтед “ и „ Реал “ (Мадрид).
Роналдо провокира нервност още преди самото си показване. Във вторник по обяд футболистът мина медицински проби, като комплексът на „ Ювентус “ беше препълнен с почитатели.
Възгласи “Кристиано, донеси ни Шампионска лига ” от хиляди тифози накараха огромната футболна звезда да се усмихне.
Португалецът не пропусна да раздаде подписи на десетки дребни деца, които ще помнят този ден вечно.
Заради огромният интерес „ Ювентус “ възнамерява да трансформира Торино във футболния Дисниленд. Ръководството има желание да осее града със скулптури на новата си звезда, с цел да могат почитателите да си вършат селфита с неговия облик.
Едно от изискванията на португалеца да подпише нов контракт с „ Реал “ е било да му бъде направена скулптура в Мадрид, само че то не беше почетено от президента Флорентино Перес. По всичко наподобява, че италианският първенец ще удовлетвори желанието на новата си звезда.
И до момента в който Роналдо подписваше своя 4-годишен контракт с „ Ювентус “ се разбра, че апелът за стачка в завода на „ Фиат “ в Южна Италия против пазаруването на играча е „ славно крушение “.
„ Само петима чиновници от към 1700, които бяха първа промяна, стачкуваха – разясниха от автомобилната компания. – Това значи, че присъединяване в стачката беше 0,3 %. “
Основният акционер във „ Фиат “ е семейство Аниели, което има и „ Ювентус “. Футболният клуб от Торино разгласи предходната седмица договорката за Роналдо за 112 милиона евро. Един от синдикатите в завода в Мелфи провежда стачката, поради огромната сума, както и годишната заплата на португалеца, възлизаща на 30 млн. Евро.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР