Феновете на Влади Ампов-Графа ще могат да се срещнат с

...
Феновете на Влади Ампов-Графа ще могат да се срещнат с
Коментари Харесай

Феновете на Влади Ампов-Графа ще могат да се срещнат с него в Плевен

Феновете на Влади Ампов-Графа ще могат да се срещнат с него в Плевен онлайн тази събота - 26 март.

Популярният реализатор разгласи клубен концерт в града на 26 март. Той ще излезе на сцената в 23:00 часа в " Galaxy Bowling " , оповестиха уредниците на музикалното събитие. 

Миналото лято Графа изпълни Летния спектакъл " Кайлъка " през юли и провокира бурни аплодисменти с изявата си. Прозвучаха нови песни като " Химера ", " Prime time ", " Адженда ", най-големите му шлагери, както и песни, които не бе изпълнявал онлайн от дълго време, като " Честно в очи ". 
                 

За идната клубна изява на Графа в Плевен към този момент могат да се създадат резервации на телефон 064/ 820-099, показват от клуба. " Първите двама известни реализатори, които към този момент оповестиха концерти в града за тази година, са Лили Иванова и Орлин Горанов ", посочи Любомир Пелев от уредниците.

Орлин Горанов ще се показа с концерт-спектакъла " Отражения ", в който ще прозвучат творби от Л. Бърнстейн, А. Л. Уебър, В. Казасян, Кр. Гюлмезов, Н. Арабаджиев, М. Аладжем, М. Нейкова и други.

Певецът ще гостува с оркестъра на Музикално-драматичния спектакъл " Константин Кисимов " под диригентството на Георги Патриков, солистите Теодора Петрова, Миряна Калушкова и Гергана Стоянова, както и " Джуниър бенд " с началник Йордан Цветанов.

Концертът е на 12 април от 19:00 часа в зала " Емил Димитров " на читалище " Съгласие 1869 ".  Концертът на Лили Иванова ще се състои на 28 юни на най-голямата открита сцена в Плевен - Летен спектакъл " Кайлъка ".

За двете събития места могат да се ангажират от Билетния център на Плевенската филхармония на бул. " Данаил Попов " 15, против Дома на книгата, до кафе " Айсберг ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР