Феновете на Уест Хям не останаха никак впечатлени от представянето

...
Феновете на Уест Хям не останаха никак впечатлени от представянето
Коментари Харесай

И феновете на Уест Хям разкриха Мойс

Феновете на Уест Хям не останаха по никакъв начин впечатлени от представянето на тима против Уотфорд, макар няколкото положения, които сътвори. Загубата с 0:2 остави Чуковете в зоната на изпадащите, а последователите насочиха гнева си към новия управител Дейвид Мойс и считат, че играта е по-лоша от тази при Славен Билич.

„ Невероятно е по какъв начин Дейвид Мойс към този момент съумя да направи Уест Хям да играе по-лошо, в сравнение с до момента през сезона “ написа почитател в Туитър.

„ Не мога да си обясня по какъв начин е допустимо при Мойс да сме по-зле, в сравнение с бяхме преди този момент “ добави различен. Трети разгласява фотография на мениджъра с надпис „ Нямам концепция какво върша “ и изпод написа „ това е споделил Дейвид Мойс на почивката на мача “.

„ Идването на Мойс незабавно оказа своето въздействие – те към този момент са по-зле, в сравнение с бяха преди този момент “ е друго мнение от обществените мрежи.

Някои от феновете насочиха гнева си към управлението, само че като цяло Мойс обира рецензиите, като самият той предизвести играчите да се стегнат.

„ Някои играчи с огромни репутации съществено ме разочароваха и би трябвало да покажат, за какво имат такива репутации. Не бяхме на равнище на никое място и по-добрият тим завоюва “ посочи наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР