Феновете на тениса бяха въодушевени да видят как Серена Уилямс

...
Феновете на тениса бяха въодушевени да видят как Серена Уилямс
Коментари Харесай

Анна Курникова и Серина Уилямс отново заедно - какво събра двете тенисистки след 21 години

Феновете на тениса бяха въодушевени да видят по какъв начин Серена Уилямс се събира още веднъж с Анна Курникова. 21 години след последната им среща на корта двете тенисистки още веднъж се срещнаха, само че не за мач, а с цел да се забавляват дружно на концерт. 
 Енрике Иглесиас при започване на кариерата си - какво си спомня сестра му Чабели Иглесиас
Какво показа Чабели Иглесиас за брат си Енрике Иглесиас

Имал ли е проблеми изпълнителят с известния си татко Хулио Иглесиас

Преди броени дни Уилямс участва на концерта на Енрике Иглесиас, Рики Мартин и Питбул в Kaseya Center в Маями, Флорида. На събитието бяха и холивудската актриса Ева Лонгория, както и някогашната съветска тенисистка и дългогодишна партньорка на Енрике - Анна Курникова.

Уилямс показа най-интересното от излизането си в обществените мрежи. Видео компилацията демонстрира подмолната среща на тенис легендата с артистите. Тя също беше забелязана да театралничи за фотография с Курникова и Енрике. " Прекарах си ужасно на шоуто на Рики Мартин, Енрике Иглесиас и Питбул. Аз съм фен на латино музиката за цялостен живот. Благодаря, Рики ", написа Серина Уилямс в Instagram, като не не помни да тагне Курнукова и Лонгория.

Феновете бързо видяха взаимната поява на Уилямс с Курникова и не пропуснаха да споделят възприятията си на наслада. " Тази фотография демонстрира повече от 20 години другарство и обич. Енрике Иглесиас със брачната половинка си Анна Курникова и тенисистката Серина Уилямс с нейната другарка.Каква обич ", написа един почитател.

Междувременно неотдавна Енрике Иглесиас показа пред People някои детайлности за връзката му с Анна Курникова, която продължава от 21 години. Романтичната им история стартира още през 2001 г, когато двамата се срещат около присъединяване на някогашната тенисистка в музикалния видеоклип на " Escape ".
 Любовта на Енрике Иглесиас и Анна Курникова 21 години по-късно - каква е тайната на връзката им
Енрике Иглесиас и Анна Курникова - към този момент 21 години влюбени и неразделни

Певецът искрено за връзката им

За този миг артистът разкрива, че е трансформирал живота му по способи, за които даже не си е и помислял. Латино звездата споделя още, че дружно с Курникова са " израснали " дружно под светлината на прожекторите и това е сложило много солидна основа на връзката им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР