Феновете на Милан бяха бесни от представянето на своите любимци

...
Феновете на Милан бяха бесни от представянето на своите любимци
Коментари Харесай

Феновете на Милан привикаха футболистите след загубата от Специя

Феновете на Милан бяха гневни от представянето на своите любимци и привикаха играчите след загубата като посетител на Специя с 0:2. С триумфа Специя, който се намира в зоната на изпадащите остави живи възможностите си за оставане, а Милан се отдалечи от зона Шампионска лига 3 кръга преди края. 
Прочетете още
Милан е в ужасна форма и е записал едвам една победа от последните 5 мача във всички шампионати. 

Всички играчи и треньорът Стефано Пиоли бяха привикани от почитателите на тима, които пътуваха до Специя за дуела. Феновете желаеха пояснение за слабата игра на отбора, който през предишния сезон стана първенец за първи път от 11 години. 

Освен загубата от Специя през седмицата отборът от Милано загуби и от градския противник Интер с 0:2 в първия полуфинал в Шампионската лига и понижи фрапантно възможностите си за класиране на финала.

Милан е на 5-то място с 61 точки и към този момент изостава на 4 точки от четвъртия Лацио, който също сгреши този кръг и не съумя да дръпне в битката за Шампионската лига, правейки 2:2 с Лече. 

До края на сезона остават 3 кръга и е доста евентуално Милан да не успее да влезе в топ 3. 

Във вторник Милан ще играе полуфинала реванш против Интер и в случай че отборът отпадне няма да е учудващо да има съществени безредици по трибуните от почитателите на отбора. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР