Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат спокойни за нейното

...
Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат спокойни за нейното
Коментари Харесай

Събират Хекимян и Цънцарова! Хапливата водеща се връща в „Тази сутрин” след майчинството

Феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат спокойни за нейното телевизионно бъдеще и да спрат да разпитват за какво обичаната им водеща към този момент не е на екран. Тя освен ще се върне на работа в Би Ти Ви, а и се чака в най-скоро време да води „ Тази заран ” дружно с титуляра Антон Хекимян, научи HotArena.

Завръщането на Цънцарова сега се отсрочва само поради нейните две дребни деца, оповестиха пред „ Уикенд ” нейни сътрудници от медиата. Водещата има двама синове, единият от които е единствено на три години, а другият – на годинка. Заради второто момченце тя към момента има право на заплатен отпуск по майчинство, който й се желае да употребява, до момента в който е допустимо. Това лято Мария се е върнала на работа по експлицитна молба на своите шефове, с цел да замести Антон Хекимян по време на отпуската, която му се поставя по право. Водещият на „ Тази заран ” изкарал няколко безсънни месеца около пандемията от Ковид-19, когато му се наложи да работи от мрачно до мрачно, защото с изключение на утринния блок постоянно водеше и вечерни изключителни излъчвания. Затова помолил най-малко през лятото да му дадат опция да разпусне. Като нямало кой да го замести, се обадили на младата майка. Тя приела да се върне в студиото, само че краткотрайно. След края на отпуската на титуляра, се прибрала у дома при децата си.

Никой в Би Ти Ви не очаквал шеметния триумф на колежката,

настояват осведомени. Само за три седмици в ефир тя се трансформира в обичана водеща на целокупния български народ и даже й присъдиха премия за достижения в телевизионната публицистика. Протестиращите й се радват за това, че направи за смях лицемерния Ангел Джамбазки, който желае казармата да е наложителна, а самия той не е бил боец, сякаш тъй като учел – повече от 10 години. Легендата в сектора Иван Гарелов разгласи, че Мария Цънцарова е „ събитие ” в родната телевизия. Заради този триумф от Би Ти Ви считат допустимо най-скоро да я съберат на екран с Антон Хекимян. За задачата обаче тя първо би трябвало да се съгласи да се върне на работа за непрекъснато. По закон има право да си седи у дома в платено майчинство чак до месец май идната година. Но журналистката надали ще се възползва от това свое право. Очаква се да бъде още веднъж на екран най-вече след месец-два и за огрее „ Тази заран ” в комплект с сътрудника си от Стара Загора, писа " Уикенд ".

Вероятно доста от сегашните върли почитатели на Цънцарова не помнят, само че тя бе лице на „ Тази заран ” и преди да излезе в майчинство преди към година и половина. Мария представяше настоящите политически тематики и правеше изявленията, които и тогава, както и в този момент, се отличаваха с особена заостреност. На нея българският народ дължи и мъчителната тематика с отнетите от родителите им деца в Норвегия. Водещата я раздуха, когато се върна на работа след първото си майчинство. Малко излъчването на нейните следствия, които по това време вървяха в ефир всяка заран в продължение на седмици, големи наставнически маси се втурнаха по улиците, с цел да скандират срещу Истанбулската спогодба и да разгласят, че не дават децата си на Норвегия. Така че бъдещето на Цънцарова в Би Ти Ви най-малко за момента наподобява ярко и безметежно, а завръщането й на екран зависи само от самата нея.

За кариерата на младата майка има и друга концепция – да я реалокират от „ Тази заран ” в „ Тази събота и неделя ”, с цел да прави политически изявленията. Позицията сега е заета от Жени Марчева, която обаче съгласно множеството феновете е прекомерно скучна на фона на нахаканата си по-млада колежка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР