Феновете на луксозните стоки, на които им е омръзнало да

...
Феновете на луксозните стоки, на които им е омръзнало да
Коментари Харесай

Платинен колан струва само 60 хил. паунда

Феновете на първокласните артикули, на които им е омръзнало да носят кожени колани, могат да заложат на бранд, който предлага този продукт от платина против 60 хиляди английски лири, написа в. " Метро ".

Компанията " Хаус ъф Боргези " сътвори колан от платина и злато, инкрустиран с диаманти, който тежи 300 грама. Фирмата стана известна с това, че обу сензацията Бионсе с обувки, осеяни с диаманти.

Коланът е дело на 53-годишния дизайнер Кристофър Шелис. Изготвен е от платина, 18-каратово злато и е инкрустиран с 60 диаманта. На катарамата му е изобразена лилия, като първокласната стока е предопределена за клиенти и от двата пола.

Търговската марка на колана е Fleur de Lys (Цвят от лилия). Според основателя на колана това красиво растение постоянно е било асоциирано с властта и монархията.

За дизайна на най-скъпия колан във Англия са били нужни три денонощия и сега разполагаем е една единствена численост . Бижутерът Кристофър Шелис е подготвен да сътвори и спомагателни модели, в случай че получи поръчки след популяризирането на изделието му. Той е оптимист, че ще откри клиентела.-->

" Винаги е по-лесно да продадеш едно ферари, в сравнение с една фамилна кола. Който има пари не ги жали за това, което му е харесало ", твърди бижутерът
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР