Феновете на Левски накараха Георги Миланов да остане на Герена

...
Феновете на Левски накараха Георги Миланов да остане на Герена
Коментари Харесай

Филип Кръстев умува дали да остане на Георги Аспарухов

Феновете на Левски накараха Георги Миланов да остане на " Герена " и да подпише нов контракт, а в този момент са на крачка да сторят това и с различен главен състезател. Става въпрос за Филип Кръстев. Халфът е трансформирал решението си и е податлив да остане на " Герена ". Той даде явен знак за това от обществените мрежи. " Дълго време се борех да намеря успокоение за малко, само че мисля, че към този момент го имам ", разгласи той и си пусна фотография със синята фланелка. Както е известно, той е чартърен в Левски до края на сезона, а родният гранд има и алтернатива да го задържи за още един сезон, написа " Мач Телеграф ".

Това обаче е много мъчно. Както " Мач Телеграф " към този момент писа, нещата не зависят и единствено от " сините ". Най-голямото белгийско издание " Хет ластe ньоиз " разгласи, че в Ломел имат други проекти за него. Белгийският отбор ще си го върне от лятото, с цел да го даде чартърен на различен тим. Явно там са решили, че още веднъж би трябвало да извадят Филип от зоната на комфорта, в която попадна, откакто се завърна в България. Преди това той бе чартърен в Троя, където обаче търкаше аварийна пейка. Според осведомени една от аргументите по тази причина е, че Кръстев твърдо отказвал да играе и като отбранителен халф.
 Левски още веднъж регистрира съществени доходи от акцията си
Левски още веднъж регистрира съществени доходи от акцията си

" Сините " почитатели събраха тъкмо 1 286 169,90 лв.

Интересното е, че Станимир Стоилов съумя да му влезе под кожата и го сложи до Андриан Краев, а зад Билал Бари първо действаше Димитър Костадинов, а по-късно тази роля пое Илиян Стефанов. Феновете на Левски обаче не крият, че желаят Кръстев да остане, тъй като качествата му са безспорни.

На " Герена " обаче към този момент се подготвиха за раздялата с него и през лятото в " сините " ще си върнат още един собствен младеж, който няма мач при мъжете. Става въпрос за Ивелин Попов. Бившият капитан на националния тим идва като свободен сътрудник, откакто Сочи не му предложи нов контракт.

От Левски на този стадий не са водили диалози с Ломел за Кръстев, както и с още един от играчите, чийто контракти изтичат - Драган Михайлович.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР