Феновете на гранд стратегиите на Paradox Interactive ще са радостни

...
Феновете на гранд стратегиите на Paradox Interactive ще са радостни
Коментари Харесай

Анонс на нов експанжън за Europa Universalis IV

Феновете на гранд тактиките на Paradox Interactive ще са радостни да научат, че Europa Universalis IV ще получи ново наличие до края на тази година: експанжън с името Cradle of Civilization.

Съдържанието в него ще подчертава над Близкия Изток, като фокусът ще бъде подложен над народите, живеещи сред Нил и индийския полуостров. „ Близо хилядолетие, империите се бият за превъзходство в пустините и равнините, в които в миналото човешката цивилизация е направила своите първи неопитни стъпки. От Сенахириб до великите ханове, пътищата за търговия и познание са били също по този начин и автомагистрали за армии и командири. Сега, в сянката на залеза на тимуровата велика империя, нови сили предявяват претенции да са наследници на Люлката на цивилизацията “, пишат Paradox в анонса на експанжъна.



Издателят дава обещание включването на нови държавни сили, комерсиалния политики, въвеждането на ислямските учебни заведения и още доста промени. Всичко това ще е съпроводено с гратис обновяване за основната игра, добавящо нови карти и народи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР