Феновете на Галена са силно обезпокоени от драстичното й отслабване.

...
Феновете на Галена са силно обезпокоени от драстичното й отслабване.
Коментари Харесай

Галена опасно слаба, закъса със здравето

Феновете на Галена са мощно обезпокоени от фрапантното й намаляване. Повод за това стана споделен от певицата фотос в обществената мрежа, където тя театралничи в цялостен растеж и с нищожно облекло.

Оказва се звездата е привлякла вниманието им не с шармантната си визия, а със слабото си тяло, което провокира лавина от отрицателни коментари. Мнозина означават, че не са виждали Галена толкоз слаба, други са искрено загрижени за здравословното й положение, което очевидно по никакъв начин не е положително, тъй като инспекция на Lupa.bg сподели, че е отменила няколко идни участия " заради здравословни аргументи ".

И до момента в който едни я подлагат на критика, че преди е била надалеч по-хубава, някой я поздравяват за метода, по който наподобява.



Певицата е единствено кожа и кости, само че се харесва по този начин

“Много си отслабнала, принцесо! Почни да се храниш благо дете! ”, “Вземи да се храниш, че някой мощен вятър ще те духне. Харесвам песните ти, пееш ужасно, хубава жена си, само че тази фикс идея за слаба жена, те загрозява. Преди си беше добре ”, “Не че ще подлагам на критика нещо, нека всичко да е наред със здравето. И нека не се е стигнало до прекаленост, като погрешно хранене. Иначе ти поисквам доста триумфи! ” – пишат озадачени почитатели.

Други предлагат: “Галена, толкоз хубаво пееш, чувам те в унес, само че недей, апелирам те, се снимай по този начин, пада ти реномето, с Преслава по този начин ви е направил този Доктор идентични, какви хубави дами бяхте преди, всичко си имахте естествено, храни се да не те сполети Анорексията, тогава. Няма връщане обратно!



Смядовката държи да покаже цялата си анатомия

" Олеее гибелта в отпуск! ", " Мумия " и " Галена в действителност си красива само че изкуствена, повече ми харесваше преди естествена! " - пишат по-остро някои от последователите на изпълнителката, която не крие, че отслабна с инжекции с инсулин, които си бие в корема. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР