Феновете на футболния Спартак, тези от Синдикат 12 и техните

...
Феновете на футболния Спартак, тези от Синдикат 12 и техните
Коментари Харесай

Коментар: В казуса „Спартак” – ФЕНОВЕТЕ не само са големият победител, те направиха нещо историческо!

Феновете на футболния „ Спартак ”, тези от Синдикат 12 и техните поддръжници, са огромният победител в проблема „ Спартак ”.

ФЕНОВЕТЕ на „ Спартак ” потвърдиха какво значи любов, честност и отдаденост на една идея. Дадоха публичност на една неправда и получиха голяма обществена поддръжка на национално и локално равнище от някогашни и сегашни изтъкнати футболисти, славни треньори, публични персони, агитки, медии и така нататък

Ако ФЕНОВЕТЕ не бяха сложили толкоз остро, безапелационно и умело казуса, несъмнено щеше да бъде спазена поговорката „ кучетата си лаят, керванът си върви ”, и Спартак щеше да продължи да копае футболното дъно.

Победата на ФЕНОВЕТЕ е с още по-голяма стойност, защото те позволиха безизходен и комплициран проблем, какъвто в никакъв случай не е съществувал в родния футбол. Ето за какво, ФЕНОВЕТЕ освен победиха, те направиха нещо историческо в българския футбол.

Благодарение на ФЕНОВЕТЕ и само на тях, в този момент обичаният им „ Спартак ” си връща стадиона и прилежащите площи след 10 години. Това отваря опция за действително финансиране посредством сериозен вложител или общоприет спонснор, какъвто нямаше от 8 години насам и въобще в последните 5 години.

По кой път ще тръгне Спартак, следва да разберем. Но щом има такава предана, мощна и завладяваща аудитория, бъдещето би трябвало да е като в приказките.

Недко Петров, petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР