Феновете на футболния Спартак публикуваха снимки в социалните мрежи, за

...
Феновете на футболния Спартак публикуваха снимки в социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Феновете на Спартак показаха разрухата на клубния стадион, картината е грозна

Феновете на футболния Спартак разгласиха фотоси в обществените мрежи, с цел да покажат окаяното положение, в което се намира клубният стадион. Преди години, на това оборудване са се играли паметни мачове, само че в този момент то се намира в цялостна съсипия, откакто парцелите на Спартак бяха отнети и през последните години клубът е подлаган на редовно оскърбление, съчетано с методично заличаване и плячкосване.
 Разрухата на стадион
В момента гледката на стадион „ Спартак” е ужасяваща - в стая до админстративната постройка спят кучета до матрак на просяци, теренът е затрупан с пръст, а към него буйната растителност основава чувството, че навлизаш в джунгла. Преди месец почитателите почистиха част от тревите и бурените по трибуните, само че те още веднъж пораснаха.
 Разрухата на стадион

В звук с мрачната реалност е и паметната чешмичка пред съблекалните. Тя не работи, а в нея се е събрала мръсна вода, като че ли, с цел да символизира положението на оборудването и отношението на варненци към клуба. Както е известно, на 17 октомври (вторник) спартаклии се събират в 18 часа пред Община Варна за показателен мач, тъй като им е лишен стадион " Спартак " с прилежащите площи.

 Разрухата на стадион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР