Феновете на футболния Спартак поискаха от премиера да върне имотите

...
Феновете на футболния Спартак поискаха от премиера да върне имотите
Коментари Харесай

На грандиозно шоу! Спартаклии с прочувствен апел: Г-н Борисов, върнете имотите на клуба ни!

Феновете на футболния Спартак желаеха от премиера да върне парцелите на клуба. Това стана по време на 75-минутно грандиозно шоу и показателен мач пред Община Варна, който се явяваше следващ митинг против безразличието на градската администрация по проблема „ Спартак ”.

Както е известно, от 10 години клубът не е притежател на парцелите си, а частната компания, която ги има с решение на Общински съвет, не устоя Спартак. В резултат на това клубният стадион е съсипия, базата на „ Локомотив ” – също, а представителният отбор е предпоследен в третия ешелон.





„ Г-н Борисов, единствено вие сте нашата вяра. Върнете парцелите на клуба ”, насочиха мощен трогателен зов над 1200 спартаклии край шадраваните до Общината.



По време на митинга ултрасите опънаха големи плакати, на които пишеше: „ Спрете кражбата Спартак ” и „ Спартак е знак на града, обич на генерации ”.

В демонстративния мач първо играха гении от школата, а след това под бурните аплодисменти на терена излязоха два тима от митове, известни футболисти и сегашни играчи на клуба. За наслада на публиката в единия отбор ритаха Красимир Зафиров, Вилиян Денчев, Ивайло Русев, Антон Вълчанов, Златин Михайлов и Димитър Трендафилов, а в другия – Радостин Станев, Иво Георгиев, Мартин Зафиров, Иван Петров, Тодор Радомиров и Стефан Дончев. Рефер беше Димитър Момиров.

След дуела почитателите се реалокираха пред входа на Общината, където продължиха с възгласи: „ Оставка ” и „ Мафия ”. В един миг запалени факли придадоха спомагателен нюанс на атмосферата.

Впоследствие последователите блокираха за към 5 минути придвижването в двете направления на кръстовището на Общината, като пееха обичани песни за тима и развяваха флагове с клубните цветове. Наоколо имаше служители на реда, само че не им се наложи да се намесват.

Шоуто завърши с спокойно шествие на ентусиастите по улиците.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР