Феновете на футболния Локомотив Пловдив има какво да припяват по

...
Феновете на футболния Локомотив Пловдив има какво да припяват по
Коментари Харесай

На трибуните с коледно настроение: Феновете на "Локо" Пловдив със специална песен

Феновете на футболния " Локомотив " Пловдив има какво да припяват по време на коледните празници. Преди дни един от изявените последователи на отбора Спиридон Торбов зарадва своите " сътрудници " по трибуните с " Черно-бяла Коледа ".

Песента е поредна за Спиридон, който към този момент има 25 мелодии, отдадени на обичания клуб.



" Адреналинът,който получаваш, когато излезеш да пееш пред публиката на " Локомотив " е нещо ужасно, няма го на никое място другаде. Тази обич, която дават почитателите... ", съобщи Торбов.

В песента взе участие и дъщерята на Спиридон - Ивелина, която също е почитател на обичания " Локомотив ". Тя е безапелационна, че песента разкрива другото лице на почитателите.

" Това е голяма общественост, в която всеки един дава нещо от себе си и усещаш по какъв начин си част от всичко това. ние сме едно голямо семейство и даже да не познаваш всеки един от тази общественост, знаеш че сте си близки ", споделя тя.

В песента взе участие и Доротея, която е четвърти клас.

" Това е обич! Емоцията е доста по-различна от това да пееш друга ария ", споделя тя.

В клипа пък вземат участие и част от почитател групата The magic of Plovdiv, която напълно с персонални средства поддържа детско-юношеския тим на " Локомотив " и взе участие в разнообразни благотворителни начинания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР