Феновете на футбола в Сърбия не се изказват никак ласкаво

...
Феновете на футбола в Сърбия не се изказват никак ласкаво
Коментари Харесай

От Сърбия с гореща молба към България: Трябват ни три точки, не сменяйте Кръстаич до юни

Феновете на футбола в Сърбия не се изричат по никакъв начин ласкаво за селекционера на българския народен тим Младен Кръстаич. Днес се появи информация в израелски и сръбски медии, че Кръстаич може да стане треньор на Макаби (Хайфа). Изданията допълват, че експертът получава много рецензии след двете загуби на “трикольорите ” от Черна гора (0:1) и Унгария (0:3).

“Не знам да има клуб или народен тим, който да е удовлетворен от Кръстаич ”, написа сръбски ентусиаст.

“Макаби Хайфа на път към втора лига, в случай че доведат този. По-добре да сложат техния икономист на пейката ”, добавя различен.

“Не го сменяйте още… Поне не до края на юни, с цел да вземем трите точки в Разград. След това правете каквото желаете с него! ”, обръща се трети с мобла до България.

“Не мога да допускам, че някой взима това момче да управлява някакъв тим. Той на никое място не е постигнал даже най-малък триумф. Разбирам по какъв начин стана селекционер тук, само че не разбирам по какъв начин чужденците са толкоз тъпи ”, е мнението на още един сръбски ентусиаст.

“Дори неговите босненци няма да го желаят за треньор ”, коментира следващ последовател на футбола в западната ни съседка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР