Феновете на EastEnders смятат, че е имало нечестна игра в

...
Феновете на EastEnders смятат, че е имало нечестна игра в
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders разказват какво наистина се е случило с Глория в зловещия Eddie `twist`

Феновете на EastEnders считат, че е имало нечестна игра в неотдавнашния провал на Глория Найт в сапунената стратегия на BBC, посред тъжни подиуми.

Преди фамилията на Глория да научи, че тя е получила сърдечен удар, една сцена в сряда вечер остави доста почитатели уверени, че колапсът й има освен това. Глория най-сетне се изправи против подлия си брачен партньор Еди Найт в съда, като той беше упрекнат в убийството на същинския татко Хенри на осиновения им наследник Джордж Найт.

Историческото закононарушение излезе нескрито и Джордж най-сетне разбра, истината за същинските му родители и осиновяването му, с раздрания му живот. След като Джордж даде обещание да се изправи против Еди в съда и да го види осъден, осиновителката му Глория също се изправи против Еди и даде да се разбере на чия страна е тя.

Докато юристът на Еди се опита да изкриви сметката на Джордж и неговата думи в съда, Глория неведнъж извика да го поддържа против брачна половинка си. След това тя му сподели какъв брой се гордее с него, преди да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР