Феновете на EastEnders останаха завладени във вторник вечерта, когато Мартин

...
Феновете на EastEnders останаха завладени във вторник вечерта, когато Мартин
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders посочват грешката на Мартин Фаулър, докато той разкрива шокираща афера

Феновете на EastEnders останаха завладени във вторник вечерта, когато Мартин Фаулър разкри аферата на Стейси Слейтър и Джак Бранинг в шокиращи подиуми.

Хитовата сапунка на BBC One излъчи голямо избухливо завръщане в понеделник вечерта, когато Мартин - изигран от Джеймс Бай - се върна в Уолфорд. Въпреки това, в същински сапунен жанр, завръщането на Мартин не беше нищо друго с изключение на трагично, защото той разкри голяма загадка.

По-рано тази седмица Джак се тормози от ултиматума на Дениз Фокс, откакто тя му сподели, че това е или неговата работа, или техният брак, до момента в който той продължава да слага под въпрос събитията от Коледа. По-късно Джак взема решение да се довери на Стейси, с която е имал спекулация, където тя го е призовала да направи всичко, което Дениз желае, с цел да резервира мира.

Стейси също реши да се намеси в брака на Дениз и Джак, където отиде да се види с Дениз и я прикани да поддържа романтиката си. В опит да запазят мира, дуото реши да провежда фамилно барбекю,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР