Феновете на EastEnders бяха на ръба на местата си през

...
Феновете на EastEnders бяха на ръба на местата си през
Коментари Харесай

Дали актрисата Кели Брайт, Линда Картър от EastEnders, напуска сапунения сериал на BBC? 2024 теории след убийството

Феновете на EastEnders бяха на ръба на местата си през този празничен сезон с помощта на избухливия епизод за Коледа, в който един гражданин на Уолфорд се трансформира в палач.

Епизодът с двойна дължина от известната сапунка на BBC One, излъчена на Коледа, сподели Линда Картър, изиграна от Кели Брайт, 47, наръга смъртоносно Киану Тейлър, изигран от 30-годишния Дани Уолтърс, до момента в който се опитваше да го спре да удуши Шарън Уотс, изиграна от Летиша Дийн, 56. Но шокиращите подиуми докараха други поданици на Албърт Скуеър Дениз Фокс, изиграна от Даян Париш, 54, Кати Бийл, изиграна от Джилиан Тейлфорт, 68, Стейси Слейтър, изиграна от Лейси Търнър, 35, Суки Панесар, изиграна от Балвиндър Сопал, 45, и Ниш Панесар, изигран от Навин Чоудри, 52.

Киану беше намушкан от Линда с вилица за дърворезба, откакто Дениз по-рано преби Ниш с бутилка шампанско - само че Суки съумя сполучливо да съживи Ниш след Шарън го беше оповестила за мъртъв. Но след гибелта на Киану, дамите започнаха да спорят между тях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР