Феновете на британското кралско семейство чакаха този ден от много

...
Феновете на британското кралско семейство чакаха този ден от много
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън показа най-съблазнителните крака в кралството

Феновете на английското кралско семейство чакаха този ден от доста дълго време. Когато Кейт Мидълтън за първи път стана брачна половинка на принц Уилям, тя постоянно изпадаше в неуместни обстановки поради прекомерно къси поли и цепки. Напоследък обаче доста внимава за благоприличието на тоалетите си. Само поради идването на делегация от Южна Корея Кейт си разреши по-разголена рокля от нормално.

Стилът на принцесата се промени много в последно време. След гибелта на кралицата Кейт и Уилям получиха нови трофеи. Сега те са принцът и принцесата на Уелс, тъй че двойката би трябвало да се вписва с достолепие в ролята. Кейт се показа чудесно като херцогинята на Кеймбридж. Нейните ярки рокли, незаменими обувки и кокетни шапки основават облика на съвременна принцеса.

Но с придобиването на нов статус Кейт се промени доста. Сега тя и Уилям са една стъпка по-близо до короната, която би трябвало да се изживее. Принцеса Катрин към този момент избира костюми с панталон. Вече рядко се вижда в рокли. Въпреки това, за значими събития Кейт към момента прави изключение.

Този път Мидълтън реши да удиви всички на тържествения банкет в чест на идването на южнокорейската делегация. За това събитие принцесата избра алена рокля с миди дължина и цепка доникъде на бедрото, върху която бе облечена с мантия с панделка, а на главата й имаше широкопола шапка в същия колорит. За такова значимо събитие Кейт подбра и бижута от кралската кутия за бижута. Тя носеше дребни обеци във формата на цветя.

Но същинска сензация провокираха фотосите, на които Кейт излиза от колата. Заради цепката на роклята си принцесата сподели на всички необикновено стегнатите си крайници. И въпреки всичко не на вятъра момичето се назовава най-атлетичната принцеса. 41-годишната Кейт след 3 раждания наподобява по този начин, като че ли даже не минало доста време от сватбата й с принца.

Автор: Wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР