Феновете на Ботев Пловдив поканиха министър-председателя Бойко Борисов, министъра на

...
Феновете на Ботев Пловдив поканиха министър-председателя Бойко Борисов, министъра на
Коментари Харесай

Феновете на "Ботев" поканиха Борисов и Кралев на среща за "Колежа"

Феновете на " Ботев " Пловдив поканиха министър-председателя Бойко Борисов, министъра на финансите Владислав Горанов, министъра на младежта и спорта Красен Кралев и новоизбрания кмет на Пловдив от ГЕРБ Здравко Димитров на среща, на която да обсъдят неналичието на строителна активност на стадион " Христо Ботев ", прочут като " Колежа ".

Тя би трябвало да се състои на 10 ноември в 11:00 ч. пред стадиона, който би трябвало да бъде реконструиран.
Рестартираха строителството на " Колежа ", а Борисов даде обещание да оказва помощ Това е исторически ден, съобщи притежателят на "Ботев " Пловдив
Причината за поканата към тях са обещанията от края на месец август, че ремонтните действия по спортното оборудване ще бъдат обновени. Тогава Борисов и министрите обявиха поддръжката си за плана, само че съгласно почитателите, по стадиона не се работи.

" След равносметката е време за дейности! ", декларират почитателите.



Реконструкцията на стадион " Христо Ботев " стартира през лятото на 2013-а година. Съоръжението трябваше да е готово за две години. След банкрута на КТБ обаче планът бе замразен, а концесията, която изтече през 2018 година, бе удължена с две години след предоговаряне с Община Пловдив. За шест години е вдигнат единствено грубият градеж на южната и източната трибуни на стадиона. Инвестираните досега средства са 10 милиона лв.. Обектът е спрян на Акт 10.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР