Феновете, които организираха протеста срещу БФС обявиха, че протест ще

...
Феновете, които организираха протеста срещу БФС обявиха, че протест ще
Коментари Харесай

Феновете организират протест срещу БФС пред Колежа

Феновете, които проведоха митинга против БФС оповестиха, че митинг ще има отвън стадион " Христо Ботев " в Пловдив. Припомняме, че последователите взеха решение да стачкуват срещу ръководството на БФС, само че в София по време на мача против Унгария в европейските квалификации на 16 ноември.
Прочетете още
Днес стана ясно, че мачът е изместен на Колежа в Пловдив по искане на УЕФА, която е загрижена за сигурността на срещата. 

Организаторите на митинга пуснаха и графика къде ще бъдат почитателите. Привържениците на Ботев и ЦСКА ще са зад южната естрада на стадиона, а почитателите на Локомотив и Левски зад северната естрада. 

Ще има и почитатели и на другите тимове, които съгласно графика ще бъдат на бул. " Източен ". 

Ето какво написаха уредниците:

Приятели, БФС погази най-върховното ни право, правото на митинг и свободно изявление на мнение Затова:

Призоваваме всички агитки от Ботев, Локо, Левски, ЦСКА, Берое, не проведени почитатели, от Пловдив и страната, на ОБЕДИНЕН митинг пред ст. " Христо Ботев " в Пловдив, в 20 часа, в деня на мача против Унгария.

Протестът е кротичък, за изявление на мнението на цялата футболна общност, за 18-те години съсипия, по тази причина призоваваме за съблюдаване на реда и да подготвите транспаранти и послания с ясните ни претенции:

18 години стигат! Оставка на Боби Михайлов и БФС!

Искаме незабавно осъществяване на нов почтен Конгрес!

Ние в народна власт или в Северна Корея живеем? Докога си мислят, че ще бягат по този метод? Това ли е свободата на словото в България? Страх тресе кочината в Бояна!

Народе⁉️
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР