Феновете го познават като постоянен ветеринарен лекар на This Morning,

...
Феновете го познават като постоянен ветеринарен лекар на This Morning,
Коментари Харесай

Звездата на ITV This Morning д-р Скот Милър разкрива трагичната причина зад решението за кариера

Феновете го познават като непрекъснат ветеринарен доктор на This Morning, само че вкъщи доктор Скот Милър е „ баща “ на четири деца, две кучета, две котки, пет пилета, костенурка, гекон и малко златни рибки за добра мярка – и той обича всяка минута.

Смеейки се, Скот признава, че несъмнено е част от „ семейство на домашни любимци “ и споделя, че животните оказват помощ доста в семейството му, изключително за него, за сина и щерка му – всички от които имат аутизъм. „ Със сигурност има голяма изгода от животните към нас, тъй като те са доста успокояващи “, споделя Скот. „ Животното постоянно е човек, на който можете да се доверите, с цел да разчете вашите настроения, усеща и мисли, изключително в случай че сте склонни да изразявате нещата по друг метод. Те могат да ви схванат на доста надълбоко равнище.

„ Това е повода, заради която станах ветеринар. Като дете, доста преди да бъда диагностициран с аутизъм, се борех обществено и осъзнах изгодата от това да имаш животни в близост. Те бяха толкоз уважителни и поддържа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР