Фенове на Черно море, отишли да подкрепят националния отбор по

...
Фенове на Черно море, отишли да подкрепят националния отбор по
Коментари Харесай

БФС смъкнали плакат на Бербатов в Разград

Фенове на Черно море, отишли да поддържат националния тим по футбол в Разград, се оплакаха от цензура и събаряне на афиш по време на Това оповестиха от Националния фенклуб на варненци.
Според информацията през второто полувреме на срещата е бил повдигнат афиш в поддръжка на Димитър Бербатов, който е съпротива на актуалното управление на Българския футболен съюз (БФС).

“Последва моментална реакция от страна на охранителната компания, която влезе в бранша и се опита да смъкна транспаранта. Това тяхно деяние естествено срещна отговарящ отпор, което пък беше последвано от нахлуването на полиция и маскирана жандармерия “, пишат от фенклуба на Черно море.

Организацията показва и отношението на техническия шеф на БФС Георги Иванов. Гонзо атакува грубо последователи и съпротива след мача.
“През цялото второ полувреме, както и след края на мача си разреши серия от неприлични жестове, нецензурни обиди и закани към почитателите на някогашния си тим, на което станаха очевидци всички присъстващи в бранш “В ”.

След мача в телевизионно изявление Иванов насочи остри рецензии към почитателите, които скандираха против управлението на футболния съюз. Той назова последователите “платени “, а по-късно насочи гнева си към публицистите и опозицията. До момента коментар от страна на БФС няма.

“Тези събития учудващо или не останаха в цялостно осведомително затъмнение за спортната ни общност, както по време по този начин и след края на срещата. Позицията на проведените почитатели на Черно море по отношение на ръководството на БФС е ясно и изрично декларирана от дълго време. Не пропуснахме да напомним за нашите претенции и по време на снощния мач, който беше посетен от група от към 40 души, които при започване на второто полувреме издигнаха транспарант в поддръжка на Димитър Бербатов. Последва моментална реакция от страна на охранителната компания, която влезе в бранша и се опита да смъкна транспаранта. Това тяхно деяние естествено срещна отговарящ отпор, което пък беше последвано от нахлуването на полиция и маскирана жандармерия. Кой и за какво заповяда това, при неналичието на каквото и да е нецензурно наличие или директна подигравка?
Държим да отбележим и извънредно грозното и непочтено държание на някогашния старши треньор на Черно море, а понастоящем шеф на националните тимове в БФС – Георги Иванов, който през цялото второ полувреме, както и след края на мача си разреши серия от неприлични жестове, нецензурни обиди и закани към почитателите на някогашния си тим, на което станаха очевидци всички присъстващи в бранш “В ”. Причините за несъответстващото държание на господин Осмокласника също остават “мистерия ”.
Нека спортната общност бъде осведомена със случилото се, което е безусловно неприемливо и за следващ път потвърждава тоталната липса на каквато и да е подготвеност от страна на актуалното управление на БФС!
БОБИ – ВЪН! ”, оповестиха от Морето.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР