Феноменът самадхи е една от най-големите мистерии в днешно време

...
Феноменът самадхи е една от най-големите мистерии в днешно време
Коментари Харесай

Феноменът Самадхи, живите мъртви мумии!

Феноменът самадхи е една от най-големите мистерии в днешно време обвързвана с човешкото тяло и душа.Човек се потапя в медитация в продължение на години или даже епохи, до момента в който процесите в тялото стопират, тялото не тлее и в един миг човек може да се върне към живота.В положението на самадхи тялото става като камък,много по-твърдо от тялото на мъртъв човек. Както изясняват йогите, човек би трябвало да реализира високо равнище на умеене в медитация, с цел да въздейства върху водата в тялото посредством своето биополе.Самадхи е латентен сън, когато процесите в тялото не престават, а не клинична гибел, когато душата напуща тялото. Това събитие е медитация, когато душата е до тялото, и самото тяло е непокътнато.

 2 600x383 - Феноменът Самадхи, живите мъртви мумии!
Трудно е да се реализира положението на самадхи, належащо е изцяло да се освободите от отрицателната сила, а още по-трудно е да се реализира надълбоко самадхи. Тялото може да бъде в непокътнато положение в продължение на стотици и хиляди години, само че не всеки реализира майсторството да поддържа тялото в това положение, продължение на епохи.Защо се прави това?През хилядолетията малко хора са се потопили в дълбокото самадхи. Тези,които са го постигнали са бъдещият генофонд на човечеството, ако хората не преживеят някакъв прелом.Пещерите Самадхи са ситуирани в разнообразни елементи на света. Смята се, че една такава пещера се намира в Планината Пирамида Кайлаш.


 Мумията на нетленния Хамбо Лама Итигелов
Мумията на нетленния Хамбо Лама Итигелов
Предполага се, че можете да влезете в самадхи при температура от +4 градуса по Целзий. Следователно идеалните условия могат да бъдат както в пещерите, по този начин и под водата.Учените считат, че с изключение на трите положения на водата (твърдо, газообразно и течно), има и четвърто, към момента непознато за науката, само че позволяващо на тялото да остане неразгадано в продължение на доста години.

 3 600x341 - Феноменът Самадхи, живите мъртви мумии!
Следвайте ни…
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР