Феноменални предсказания бяха направени за страната ни. България ще стане

...
Феноменални предсказания бяха направени за страната ни. България ще стане
Коментари Харесай

Индийски пророк с изумително предсказание за България

Феноменални предсказания бяха направени за страната ни. България ще стане новото Монте Карло и заможните хора от континента ще идват да харчат парите си точно тук. Това стана ясно от предсказанията на известния индийски суоми Мукунданда, представени от БгднесБг.

Индиецът е с потвърдени гадателски качества. Той неведнъж е предвещавал събития в международен проект, които по-късно са ставали.

По думите на Мукунданда покачването на „ международния басейн “ ще потопи центрове по Средиземноморието като Монте Карло. Така богаташите, които всекидневно ги посещават, ще потърсят нови места, където да се усещат добре.

В техни бъдещи убежища щели да се трансфорат географски високите страни на Стария континент-страните на Балканите.

Държавите, които се намират по-ниско по отношение на водното ниво, ще бъдат наранени от катаклизмите, предсказва Мукунданда и декларира, че нашата страна, Черна гора и елементи от Сърбия безусловно ще разцъфнат след потопите в централноевропейските страни.

 Цунами

Просветеният индийски преподавател предсказва невиждани естествени катаклизми, които ще станат причина за преселение на народите. В този миг обаче, щяла да изгрее щастливата звезда за страната ни.

Невиждан за региона нескончаем проливен дъжд, присъщ за тропиците, ще се изсипе над Централна Европа. Река Вълтава ще прелее и чешката столица Прага ще е първият европейски град, който ще е съществено наводнен, повече от когато и да било. След това ще последват други градове в Централна и Западна Европа, предвижда медиумът.

Според него изобилен дъжд щял да се следи с месеци, като дружно с това щели да са налице и нехарактерни жеги. Това обаче не е всичко. Индиецът приказва и за някакво необичайно червеникаво зарево в небето, което щяло да съпътства метеорологичните особености.

Същевременно Мукунданда предсказва положително бъдеще за страните от Балканския полуостров.

Балканите имат идеалното разположение да се трансфорат в новия парадайс за богатите европейци, които ще търсят кей след смяната на европейския пейзаж, изяснява феноменалният мъж.

Той счита, че те ще бъдат минимум наранени от потопите и ще станат притегателно място за авторитетните персони.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР