Феноменалната българска пророчица Ванга говори приживе многократно за извънземни цивилизации

...
Феноменалната българска пророчица Ванга говори приживе многократно за извънземни цивилизации
Коментари Харесай

Разказите на Ванга за НЛО и извънземния живот

Феноменалната българска пророчица Ванга приказва приживе неведнъж за извънземни цивилизации и мястото на нашата планета в йерархията на космоса. Някои от разсъжденията й са забавни, въпреки да звучат неуместно. Какво тъкмо е имала поради Ванга и дали в действителност е била в умствен контакт с представители на извънземни цивилизации - можем единствено да гадаем.

Пророчицата неведнъж приказва за странстваща планета, която обаче не обвързва с световни произшествия, заплашващи Земята.

Ето какво споделя тя за тази планета и за нейните жители: “Те споделят, че дохвърчат от планетата Вантим, третата от Земята, най-малко аз по този начин го слушам. С каква цел идват-не зная. Понякога един от тях ме хваща за ръка и ме води на своята планета. Аз го последвам. Ходя по земята, само че това в действителност не е Земя, осеяна е със звезди. Тези, които ме водят се движат доста бързо, със скокове. На планетата им всичко е доста красиво, просто не мога да го опиша. Но на никое място не виждам жилища. Тези същества са доста строги. Когато приказват, гласовете им се чуват като ехтене “.

5 сбъднати предсказания на Ванга (ВИДЕО)

Според запис, изработен през май 1979 година, ясновидката твърди, че след 200 години индивидът ще откри контакт със свои братя по разсъдък от други светове.

А ето и разказаното от Ванга през 1988 година: „ Виждам ги от години. Те са транспарантни и наподобяват като отражение на човек във водата. Много работят, тъкмо и проведено. На всички планети от нашата галактика има рационален живот, само че ни дезинформират, тъй като сме на едно от най-ниските равнища на развиване “, споделя пророчицата.

Ванга е следила и стъпването на индивида на Луната. Но тя споделя,че космонавтите не са разказали всичко, което са видели там.

Тя споделя още, че неведнъж е разговаряла със същества от други светове, само че не е пристигнал момента човечеството да разбере за тях.

Извънземните са й споделили следното: „ Светът ще претърпи доста промени, ще се възкачва и слиза, само че равновесие ще настъпи тогава, когато ние стартираме да приказваме с хората “.

Дали всичко това е истина, ще разберем, в случай че не ние, то най-малко нашите генерации. Според Ванга най-рано след 200 години.

Още за предсказанията на Ванга:

Стряскащи предсказания на Ванга в международната преса

Сбъдват ли се предсказанията на Ванга?

Предсказания за трета международна война По тематиката Ал Билек - мъжът пътувал във времето (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР