Фенклуб Сектор Г излезе с позиция до медиите във връзка

...
Фенклуб Сектор Г излезе с позиция до медиите във връзка
Коментари Харесай

Сектор Г с позиция за устройствения план: Няма да позволим ЦСКА да бъде изнудван

Фенклуб " Сектор Г " излезе с позиция до медиите по отношение на устройствения проект на Борисовата градина и желанието на ЦСКА за нов стадион там.
 Представители на ЦСКА и ултраси ще разискват Подробен устройствен план на Борисовата градина
Tой извива ръцете на " армейците ", като няма да разреши реконструкцията на " Българска войска ", която ръководителите на " алените " желаеха да създадат и той да придобие европейски тип.

Ето какво пишат последователите на ЦСКА:

" Армейци,

През последните дни с интерес следим полемиките в общественото пространство по отношение на новия организационен проект на Борисовата градина. До момента запазвахме самообладание и безмълвие с вярата разсъдъкът и публичният интерес да надделеят за сметка на персоналната полза и политическите игрички на избрани кръгове, само че за жал виждаме все по-притеснителни трендове, че се случва тъкмо противоположното.

Всевъзможни НПО-та, зелено-пембени организации и " инфлуенсъри " се изредиха да изричат умело мнение по отношение на нашия стадион като спънка за съвършения баланс на флората и фауната в парка. Очевидно желанието на гореизброените господа и дами е Храма да се трансформира в следващия монумент на мизерията по образец на Колодрума и Плажа. Само че тук някъде излизаме от удобната зона на обществените мрежи и навлизаме във фактологията на действителността.

Ст. " Българска войска " е част от Борисовата градина още от второто десетилетие на предишния век и наш дом от средата му. Като неделима част от историята и аурата на великия ЦСКА, стадионът заема особено и сантиментално място в сърцето на всеки един армеец.

Категорично заявяваме, че няма да позволим армейската общественост да бъде изнудвана и държана като пленник на частните ползи на трети лица. Когато си вършиме сметките без кръчмаря е хубаво да знаете, че на бул. " Драган Цанков " №3 напитките сервираме ние!

от Фенклуб " Сектор Г ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР