ФЕНИКС (АП) — Финикс поиска от Министерството на правосъдието на

...
ФЕНИКС (АП) — Финикс поиска от Министерството на правосъдието на
Коментари Харесай

Финикс се стреми да прекрати разследването на Министерството на правосъдието на своето полицейско управление без съдебен надзор

ФЕНИКС (АП) — Финикс изиска от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати да приключи двугодишното си следствие за цивилен права на полицейското ръководство на града посредством съглашение в който ще приема рекомендации за промени от федералната организация, само че няма да предстои на безценен правосъден контрол.

Градът насочи настояването в четвъртък в писмо до Министерството на правораздаването, оплаквайки се, че федералната организация е спечелила Не споделяйте отчет за резултатите от следствието си преди общественото му обявяване. Местните чиновници също издадоха отчет, който акцентира измененията, направени от отдела през последното десетилетие.

„ Тези промени показват мощен ангажимент за промяна, ангажимент, който изисква друг метод от страна на Министерството на правораздаването спрямо досегашния дело през последните десетина години “, написа Майкъл Бромуич, юрист, представляващ града, който преди този момент е работил като общоприет контрольор към Министерството на правораздаването.

Разслед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР