Фен на популярната книга „50 нюанса сиво“ е намерен мъртъв

...
Фен на популярната книга „50 нюанса сиво“ е намерен мъртъв
Коментари Харесай

Фен на „50 нюанса сиво“ се обеси без да иска по време на секс

Фен на известната книга „ 50 нюанса сиво “ е открит мъртъв от ужасената си майка, откакто без да желае се обесил по време на извратена секс игра.

Филип Уокър е открит обесен на леглото в дома си в Източен Йоркшир преди няколко месеца. Сега следствието разкрива шокиращи детайлности за събитията към гибелта му, оповестява „ Дейли Мейл “.

Когато колата за спешна помощ пристигнала в дома му в Гул, Англия, медиците намерили голото тяло на 37-годишния мъж с примка към шията и „ целомъдрена кутия “, заключена към гениталиите му.

Член на фамилията претърсил стаята му няколко дни по-късно и разкрил цялостен куп секс играчки, кутия с дискове с порнография и няколко празни бутилки от лубрикант.

Открита е и настолна игра „ 50 нюанса сиво “, както и книга с порнографско наличие и рисунка, на която Уокър е изобразил връзване за полово наслаждение.

Пред съда братът на починалия споделя, че той в никакъв случай не говорел за половите си ползи и че откритията били изненада за околните му.

Според правосъдните лекари, изрично Филип Уокър е умрял вследствие на обесване. Те не могат да потвърдят, че става дума за самоубийство, защото умрелият не е имал такова желание.

Според специалистите, случилото се е случай, който назовават „ авто еротична асфикция “ или задушаване за полово наслаждение.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР